Корзина
Группа компаний "Теплый дом"
+7(499) 391-89-65
+7(499) 391-89-65
+7(991) 231-54-63
+7(926) 891-64-02

Труба Прагма 276/315

 • В наличии
 • Код: Т200329ТРР

от 17 000 руб.

+7(499) 391-89-65
Москва
 • +7(991) 231-54-63
  Одинцово
 • +7(926) 891-64-02
  Екатеринбург
 • +7(982) 705-63-00
  Михайловск
 • Адрес и контакты
Труба Прагма 276/315
Труба Прагма 276/315В наличии
от 17 000 руб.
+7(499) 391-89-65
Москва
 • +7(991) 231-54-63
  Одинцово
 • +7(926) 891-64-02
  Екатеринбург
 • +7(982) 705-63-00
  Михайловск
Купить

Описание

Труба Прагма 276/315 

Основные технические характеристики трубы Прагма

Наименование          Единицы измерения
Кольцевая жесткость           8 kN/m2
Кольцевая гибкость  > 30%
Коэффициент ползучести материала        
Гарантия на герметичность под давлением         до 0.5 bar

Pipe zinc Pragma mark i polipropilenës PP - B (PP-B). Madhësia e modelit-nga 160 milimetra në 1000 milimetra, identifikohet nga diametri I brendshëm (diametri i brendshëm), ose i JASHTËM OD (diametri i jashtëm). Gjatësia e prodhimit të ndërtimit, duke përjashtuar gjatësinë e socket, është 6 metra. Prodhimi i gjatësisë tjetër të ndërtimit mund të jetë sipas specifikave individuale. Devijimi i limitit i gjatësisë së produktit sipas specifikimeve, është një përqind. Muri i jashtëm i korruguar tradicional ngjyrë kafe me tulla, hijet nuk rregullohen, që i korrespondon standardeve Evropiane identifikimi i tubacioneve të kanaleve të jashtme. Muri i brendshëm cilindrik i të bardhëve. Të dy muret prodhohen njëherazi nga metoda e nxjerrjes me dy vidha. Muri monolitik struktural. Midis mureve të brendshme dhe të jashtme të kavitetit të formuar, i cili lehtëson shumë prodhimin dhe, në të njëjtën kohë, siguron ngurtësinë e nevojshme. Sipërfaqja është e butë, rezistente ndaj abrazive që eleminon problemin e ekzekutimit të inspektimit televiziv të tubacionit gjatë operacionit.

Характеристики

Страна производительРоссия

Информация для заказа

 • Цена: от 17 000 руб.
 • Способ упаковки: заводская упаковка